Koorene Toscana kana

 

 

 

KOOSTISOSAD


4 kanafileed

3 spl võid

3 küüslauguküünt

10-12 kirsstomatit

1 pk värsket beebispinatit

250 ml köögikoort

1 spl kuivatatud oreganot

2 spl õli

Soola, pipart

50 g riivitud parmesani juustu

VALMISTAMINE


Prae kanafileed pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks (u 7-8 min kumaltki poolt) ja tõsta fileed kõrvale. Samas pannil sulata või, lisa hulka riivitud küüslauk ja lase 1-2 minutit küpseda. Lisa poolitatud kirsstomatid, sool ja pipar ning lase tomatitel 5-6 minutit küpseda. Lisa juurde spinat ja küpseta kuni spinat on närbunud. Sega juurde koor ja lase 2-3 min madalal tulel podiseda. Lisa juurde kanafileed ja küpseta 10 minutit kuni kaste on vähenenud poole võrra ja kanafileed on korralikult läbi küpsenud. Riivi peale parmesani juust ja serveeri riisi või aurutatud köögiviljadega.